Homepage
Nieuws en acties
Over ons
Boekwinkelje.nl
Marktplaats
De groene kwast
Inbrengen
Ophalen
Bezorgen
Werken Bij
Goede Doelen
ANBI
- Presentatie Doelen
- Doelen 2020
- Doelen 2019
- Doelen 2018
- Doelen 2017
- Doelen 2016
- Doelen 2015

Werken bij De Groene Ezel


Om onze opbrengsten zo hoog mogelijk te houden voor de goede doelen, werken wij met vrijwilligers. Ook aan de slag bij De Groene Ezel? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar mensen vanaf 18 jaar die naast hun school, vaste baan, tussen banen door of als gepensioneerde, op vrijwillige basis een aantal uren per week de handen uit de mouwen willen steken.

Wie komt ons helpen op de afdeling audio/video?
Onze afdeling audi & video kan wel wat hulp gebruiken. Het is de bedoeling dat je de ingebrachte spullen (tv's, dvd-spelers, radio's ed.) nakijkt, repareert indien mogelijk en er voor zorgt dat deze netjes en geprijsd in de winkel komen te staan. Ook kan je gevraagd worden om vragen van klanten te beantwoorden.
Uiteraard verwachten wij dat je affiniteit hebt met deze apparatuur en enigszins technisch bent.
De dagen en uren dat je werkt, worden in onderling overleg bepaald.

Geef jij ons klein electra een tweede leven?
Bij onze kringloopwinkel worden dagelijks diverse spullen ingeleverd, waaronder huishoudelijke apparaten. Voordat deze in de winkel komen, worden ze eerst nagekeken, getest en zo nodig schoongemaakt. Tenslotte wordt het artikel geprijsd en in de winkel gezet.
Uiteraard verwachten wij dat je enig technisch inzicht hebt en handig bent. De werkdagen en -tijden worden in onderling overleg bepaald.
Wij bieden een leuke vrijwilligersbaan, gezellige collega's en aangezien onze totale nettowinst wordt gedoneerd aan diverse goede doelen, steun je via je vrijwilligerswerk ook deze doelen.

De werktijden bepalen we in overleg, maar van vrijwilligers wordt verwacht dat ze minimaal een dagdeel (meer dan 3 uur aaneen) per week aanwezig zijn.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Kom langs in onze winkel aan de Lijnbaan 14 Heemskerk , van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur of bel 0251-243490 en vraag naar Tineke Fraij of Bernadien Fatels