Homepage
Nieuws en acties
Over ons
Boekwinkelje.nl
Marktplaats
De groene kwast
Inbrengen
Ophalen
Bezorgen
Werken Bij
Goede Doelen
ANBI
- Presentatie Doelen
- Doelen 2021
- Doelen 2020
- Doelen 2019
- Doelen 2018

Werken bij De Groene Ezel


Om onze opbrengsten zo hoog mogelijk te houden voor de goede doelen, werken wij met vrijwilligers. Ook aan de slag bij De Groene Ezel? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar mensen vanaf 18 jaar die naast hun school, vaste baan, tussen banen door of als gepensioneerde, op vrijwillige basis een aantal uren per week de handen uit de mouwen willen steken.

Wie komt ons helpen op de meubelafdeling?
Voor deze leuke en afwisselende vrijwilligersfunctie zoeken wij iemand die het prettig vindt onze klanten te helpen. Je werkdagen zijn donderdagmiddag van 11:30-16:00 uur en zaterdag van 9:00-14:00 uur. Houd je van gezelligheid en vind je het fijn om met anderen samen te werken? Dan ben je bij Kringloopwinkel De Groene Ezel op het juiste adres.

Wat verwachten wij van de vrijwilliger?
Je helpt met het monteren of demonteren van de meubels, je prijst de binnengebrachte meubels en plaatst deze samen met een collega op de afdeling, je beantwoordt vragen van klanten, zet op verzoek van een klant een optie op een artikel en vult bij verkoop de meubelbon in. Verkochte meubelen zet je samen met een collega apart, zodat deze opgehaald of bezorgd kunnen worden. Uiteraard spreekt het vanzelf dat je klantvriendelijk en nauwkeurig kunt werken en na de inwerkperiode in staat bent je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Wat mag de vrijwilliger van ons verwachten?
Het is niet erg als je geen verkoopervaring hebt want we gooien je echt niet gelijk in het diepe. Door een ervaren collega wordt je grondig ingewerkt. Je leert hoe je een optie plaatst en hoe de meubelbon moet worden ingevuld. Ook bieden wij onze vrijwilligers een gratis lunch aan.

Geïnteresseerd?
Bel 0251-243490 en vraag naar Tineke Fraij of Bernadien Fatels.
Mailen kan ook: info@kringloopwinkelheemskerk.nl