De groene Kwast

Goed voor elkaar in de Groene Ezel

Goed voor Elkaar is een unieke combinatie van een 2e hands kledingboetiek, cadeautjes winkel, een jaren 50 hoek en een lunchroom met High-tea mogelijkheid. Tevens is Goed voor Elkaar een gevarieerde dagbestedingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij de dagbesteding worden cadeautjes, tassen, sieraden en de mooiste schilderijen gemaakt.

Op 1 juni 2012 startte Goed voor Elkaar in het centrum van Heemskerk. Enerzijds biedt Goed voor Elkaar een verantwoorde ontmoetingsplek maar wil anderzijds de mensen in Heemskerk en omstreken kennis laten maken met een doelgroep die men doorgaans niet tegenkomt in het dagelijks leven.

Sinds kort is er ook een lunchroom waar in een gezellige ontspannen sfeer van al het huisgebakken lekkers genoten kan worden. In 2015 ontving de winkel als eerste in de IJmond het certificaat Dementie vriendelijk.

De Groene Ezel biedt de meiden van Goed voor Elkaar de mogelijkheid om hun creatieve producten aan een breed publiek te presenteren. Voor meer informatie kan men contact opnemen met stichting Goed voor Elkaar: www.goed-voor-elkaar.nl of u kunt naar de winkel in de Maerten van Heemskerckstraat 18 te Heemskerk.

De Groene Ezel is op de Lijnbaan 12 in Heemskerk en is geopend dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Voor meer informatie zie: www.degroeneezel.nl

Hieronder is bijgevoegd een foto van een aantal kunstenaars wiens creatieve producten in de Groene Ezel zijn te bewonderen.